„Не съм Венета Райкова. Ако искат да припознаят нея в мое лице, ще останат разочаровани, защото съм себе си. И на Албена Вулева няма да приличам, а за Милен Цветков съвсем няма как, нали е мъж . Аз съм просто друга. Хубаво е да давам тема за разговор, когато изтече поне едно предаване в ефир“, казва Камелия пред „Монитор“. „Голямата уста“ ще е по-различна, тя ще е забавна. Смятам, че в България дойде време и за едно забавно предаване. Не такова, което разпъва някого на екрана, а такова с публика, лафове, лека провокация. Да има свобода и въздух в него. „Голямата уста“ще хапе интелигентно, но няма да се гаври с никого, казва жената-скандал пред изданието според, което по такт и дипломация блондинката ще се доближи максимално и до другото лице на проекта „ВИП Брадър“- Ники Кънчев. Оказва се, че въпреки малката ни татковина двамата почти не се познават. Единствената им допирна точка била в студиото за елиминации по време на първия сезон, когато под прицел били „човекът от Приморско“ и „Пипирудата от Пловдив“. Тогава тя не защитава никого, а в шеги и закачки обещава да пее на сватбата на Здравко. Говорейки за професионални ангажименти, изпълнителката на „Оргазъм“ твърди, че ще се пробва да балансира снимките за токшоуто и участията си. По-далечните спирки по кръчми в страната ще пренасочва за след финала на риалитито, тъй като задачките й като водеща изискват плътна заетост три пъти седмично. „Няма да е ежедневно, но това не значи, че ще е по-малко натоварено. Приоритет си ми остава музиката, а колкото до „Голямата уста“- ще гледам само да съм си отспала и здрава, така че да си събера главата и да бъда максимално концентрирана в студиото.“

Камелия не крие, че многократно е била ухажвана от продуценти за участие във всички възможни формати, реализирани на местна почва. Отказвала, под предлог че е свободолюбива и тесните пространства с камери едва ли ще й понесат. А й обича сама да контролира събитията около себе си. „Това не значи, че сега няма да се навия да вляза в Къщата за два дни, например.

Но да се заточа някъде за два месеца – абсурд. Не се притеснявам от едната суета, че ще съм с кофти коса или нещо подобно. Аз съм човек като всички, имам две очи, една уста и нос“, тушира звездните митове за себе си пайнерката.
Източник: vip-bg.info