Холивудската звезда Жан Клод Вандам в събота вечер посети столичен фолк клуб и се забавлява в компанията на десетина охранители, които строго набюдаваха да не бъде нарушено спокойствието на звездата.
„Беще пълно с хора и едвам човек успяваше да си пробие път, за да стигне до звездата, която се забавляваше в компанията на много добри приятели” споделят присъстващи на купона.
Истинско звездно нашествие на български лица от подиума, тв екрана и сцената можеха лесно да се разпознаят в тълпата в Grand de lux.
Холивудската звезда Жан Клод Вандам танцува в ритмите на наши хитове и истински купонясваше след тежък снимачен ден. Магнетичната красавица Маги Желязкова от „В салона” по ТВ 2, лицето на предаването за дами Гери Гунчева – Мис България бяха забелязани в късните часове на нощна София да разпускат във вип зоната на метри от холивудското величие.
Светски спецове усилено коментираха наличието на випове дали се дължи заради присъствието на филмовия герой или чиста случайност се оказа големия наплив.
Източник: erogance.eu