Слуховете за нападението на Rihanna потекоха по медиите. Чуха се много неща и останаха много въпроси без отговор. Какво всъщност се е случило в нощта на наградите Грами и за първи път ли е било? Дали Rihanna е бременна, както твърдят последните слухове и дали двамата с Chris Brown са се оженили?

Източник, който е част от разследването, разкри някои детайли, които хвърлиха светлина по случая.

Относно обаждането в полицията, се оказва, че всъщност Rihanna не е крещяла за помощ, а просто е крещяла, докато Chris Brown е бил спокоен по това време. Обаждането е извършено от Rabbi, който живее в района или поне така е записано в полицейския доклад.

Според едни от най-големите папарашки медии физическият тормоз над барбадоската певица е бил често срещано явление. Според показанията й обаче физически спречквания са се случвали само два пъти преди това – веднъж в Европа, когато тя ударила шамар на Chris и той я залепил за стената, за да я успокои и вторият път бил по време на посещение на родителите на звездата, където имало основно устен спор и само леки „побутвания“ между двамата.

Големият въпрос е защо двамата се събраха? Той тормози много мозъците на светските хроникьори, а те имат склонността да приемат мнението си за истина.

Чуха се всякакви слухове – че Rihanna е бременна и че двамата са се оженили тайно в Маями, но нито един от тях не е верен. Информацията е потвърдена от източник много близък до звездата.

Истинската причина обаче е, че тя го обича, а едно спречкване не може да застане между любовта. Сигурно съжалявате Rihanna, но ще се е върнала при Chris тя много добре разбира, че и тя има вина за инцидента.
Източник: erogance.eu