Inna е новата музикална принцеса на Румъния, която шокира целия шоубизнес в родината си още с дебютния си сингъл „Hot”, идва в България, съобщиха от София Мюзик Ентърпрайсис.

На 11 април тя ще бъде специален гост на клуб Ескейп, заедно с диджея, с когото съвместно записва мегахита „Hot” и две атрактивни танцьорки. Организатор на събитието е София Мюзик Ентърпрайсис. Истинското име на Inna е Александра, родена е в красивия курортен град Констанца и е на 22 години.

Започва да се занимава с музика от съвсем малка и до днес голямата й страст е музиката. Посещава уроци по солфеж и пеене повече от осем години. Паралелно с музиката, Inna инвестира в образованието си и завършва политология в Букурещ.

Горещата млада звезда от Констанца само за една година се превръща в новата принцеса на румънската поп музика. Първият голям хит и силен пробив на младата певица, а също и едно от най-добрите румънски парчета за 2008 г. е суперхитът “Hot”.

Inna записва песента заедно с продуцентския екип Play & Win, познати в музикалните среди като автори на някои от най-добрите поп сингли за последните няколко години. Play & Win композират песента „Kylie” за Akcent, суперуспешния албум „Superstar” на Activ и невероятния хит „Till The Morning Light” на Morris.

Романтичният и завладяващ глас на младата певица в комбинация с хитовите ритми и запомнящата се мелодия превзема клубовете в Румъния, а парчето “Hot” достига челните позиции във всички клубни класации в северната ни съседка.

Още с първия си сингъл, Inna успява да пробие и на международната сцена, като песента бързо се превръща в топ хит в Полша, Русия, Турция и Унгария. Сега “Hot” официално се излъчва и в българския музикален ефир и още в първата седмицата на дебюта си достига до номер едно.

Официално, парчето дебютира на музиклния пазар в България в средата на месец февруари като част от новата суперкомпилация с най-горещите денс и хаус хитове – Super Auto Hits vol. 22.
Източник: news24.bg