Група Те са готови с новия си студиен албум, който ще бъде първи за тях с новата вокалистка на бандата – Преслава Пейчева. Записът е озаглавен „Като нея“ и ще бъде подкрепен от концерт-промоция на 26 март в столичния Yalta club.

„Искаме да съберем нашите приятели и почитатели, като ще се постараем всички да бъдат в добро настроение и заедно да отпразнуваме излизането на новия ни албум“, каза за Avtora.com барабанистът на група Те Венко Поромански.

Новият запис на музикантите включва 11 композиции плюс две ремиксирани версии. Сред тях е и едноименната песен „Като нея“, с режисьор Гергана Турийска, която е автор и на текста към парчето.

По време на концерт-промоцията в Yalta club група Те ще излязат в пълен състав и ще представят всички песни от албума си.

Междувременно, музикантите бяха избрани за бенд на реалити шоуто Music Idol 3 и ще партнират на младите таланти до края на предаването.

„Тази година кандидат-айдълите са изключително добри и може би това е най-добрият подбор от всички сезони на шоуто“, каза още Венко Поромански.

През лятото на 2008 г. група Те и Преслава Пейчева се погрижиха и за музикалното оформление по време на националното турне на хумористичното шоу „Комиците“.
Източник: avtora.com