Премиерата на парчето съвпада с рождения ден на китариста на групата Иво Чалъков

Gravity Co. ще изнесат продължително шоу в столичния Social Club. Гостите ще имат възможност да чуят предпремиерно най-нoвoто парче на групата – Pleasure.
“Това е една от най-динамичните песни, които сме правили до момента. Показва новата посока, която сме поели, а тя е свързана с участията ни в част от най-престижните европейски фестивали тази година. Звученето й е бързо, мелодично и електро, но има и рок елементи. Текстът е доста забавен и е дело на нашият певец Ники. Смятаме, че енергични парчета като Pleasure са идеални за свирене на живо, хващат публиката от раз и просто не можеш да спреш да попдскачаш .”, споделя барабанистът Стефан.
Датата на концерта съвпада с рожденият ден на китариста Иво, затова бандата е подготвила специален подарък за всички присъстващи. Първите 10 направили резервации ще получат копие от последния сингъл Faded, а бонус за всички останали ще бъде код за безплатният му download.
Faded беше издаден в края на 2008 в лимитирана серия, включваща ремикси – на лондонските диджеи RuffLoaders, и родните Steven, Balthazar & JackRocк. В В-страна на проекта бе включена и песента Behind the Sun.
Източник: erogance.eu