Пее на тайния концерт

Галя ще бъде новият изпълнител в българското издание на “MAD Secret Concerts от GLOBUL”, след четирите суперуспешни концерта с ДесиСлава, Графа, Анелия и Руши. Организаторите от MAD TV издават, че звездата подготвя нестандартен и изключително оригинален лайв, с който ще разбие очакванията на публиката. Това ще бъде първа поява на Галя на голяма сцена след почти двугодишна творческа пауза. Галя е изпълнител, който не се нуждае от представяне. Всички знаят, че тя беше нежната половинка от мега-успешния за българските мащаби дует КариZма. Заедно с Миро двамата стоят зад едни от най-големите български хитове на всички времена. Когато през 2007 г. КариZма се разделиха, Галя си взе дълга почивка от светлината на прожекторите и суетата на светския живот.

Нека само да припомним историята на КариZма накратко. Създаден през 1999 г. дуетът за отрицателно време се превръща в любим на българската публика. Още с първата си песен – „Рускувам да те имам” – Галя и Миро стават сензация. Само за тази песен дуетът получава 9 награди и 16 номинации.Следващата песен – „Колко ми липсваш” – отново се превръща в мега-хит. Такава ще е съдбата и на всяка тяхна следваща песен.През 2006 г. дуетът издаде дебютния си албум „Еклисиаст”, който веднага ще превърна в най-продавания диск на пазара. Въпреки успеха, през 2007 Галя и Миро решиха да се разделят и всеки да поеме по свой собствен път.
На 8 април, на сцената на петия “MAD Secret Concerts от GLOBUL”, Галя ще изпълни на живо свои любими парчета на чужди изпълнители, каквато е и концепцията на “Secret Concert”.
Галя вече е съставила своя репертоар – новаторски и експериментален. Изпълнителката работи ежедневно в репетиционното студио с някои от най-добрите музиканти в България и се подготвя за големия концерт на 8 април. Заедно с нея на сцената на “MAD Secret Concerts от GLOBUL” ще се качат и популярни гост-изпълнители, чиито имена обаче се пазят в тайна.
Източник: vip-bg.info