Андреа и румънският й колега Кости щурмуват световната сцена с англоезичен проект
С името „Sahara“ Андреа и Кости ще се появят на големия европейски музикален пазар през пролетта на 2009 година. След като спечелиха наградата за Дует на 2008 г. на Годишните награди на „Планета“ ТВ, Андреа и Кости поднесоха тази изненада.

Балканският музикален тандем твърдо е решил да атакува класациите на МТV с няколко нови хитови композиции. За целта Андреа и Кости поканиха към тях да се присъедини и рапърът от Ямайка Ленъкс Браун – Бупи. Той е познат на киноманите като един от дубльорите на холивудската звезда Уесли Снайпс в няколко кинопродукции, пише hotnews.bg.

Първият проект на „Sahara“ е песента „Избирам теб“, който от няколко дни се радва на голяма популярност сред зрителите на „Планета“. До месец с видеоклип ще се сдобие и английската версия на песента, която е предназначена за европейския пазар.

До началото на лятото Андреа и Кости ще влязат отново в звукозаписното студио на композитора в Букурещ. В проект са поне още 3 песни, които ще бъдат записани и включени в предстоящия, втори албум на певицата в България.
Източник: donbalon.eu