Ако изглеждам като Андреа по-добре да се хвърля от балкона, каза моделката Бориса Тютюнджиева

Две от най-актуалните блондинки в момента у нас изпитват сериозна неприязън една към друга. Гаджето на Кубрат Пулев и задяваната от вратаря на Твенте Ники Михайлов моделка – Бориса Тютюнджиева, явно до такава степен не се понасят, че си позволиха да стигнат дори до словестна схватка в интернет.

Скандалът започнал след като Андреа много се ядосала на коментар на бъдещата си колежка в поп-фолка, че не я познава. Певицата се изнервила от думите й, тъй като смятала, че Бориса по всякакъв начин се стремяла да имитира визията й и да изглежда като нейна близначка.

Тютюнджиева пък се обидила от сравнението, защото ако изглеждала като Андреа „по-добре да се хвърли от балкона”. Тя дори предизвикала певицата да застанат една до друга без грим и да сравнят коя от двете зглежда по-добре.

В един момент от разговора те започнали да си отправят такива псувни, на които и най-големият каруцар би завидял, пише „Блясък“.
Андреа нарекла миската лека жена и мърлячка и я обвинила, че освен да ходи с 40-годишни мъже, които да я издържат, за друго не ставала. И именно заради момичета като нея се разваляли семейства.

Моделката също не й останала длъжна и й се подиграла, че по цяла нощ се кълчи в заведенията върху масите, „за да й бутат пари под полите”. Двете словестно се „хванали за косите” и по въпроса, коя от тях е по-богата. Андреа, за която е известно, че е от заможно семейство, в прав текст заявила, че знае за родителите на Бориса, че не са богати. И парите, които миската харчи са от срещите й с мъже по хотелите.
Източник: donbalon.eu