Ейми Уайнхаус се завърна във Великобритания с куп нови песни след двумесечната си почивка на Карибите, заяви нейният говорител. Крис Гудман каза пред Скай Нюз, че певицата е била твърде заета там с работата по новия си албум, съобщава БГНЕС.

Говорителят отбеляза във вчерашното си изявление пред телевизията, че певицата, която се пребори със зависимостта си към наркотиците, изглежда преобразена и скоро ще записва активно в студиото. Гудман потвърди, че Ейми не се е върнала в апартамента, който обитаваше преди Карибската си почивка, а се е преместила в нов дом в Барнет, Северен Лондон, за да бъде по-близо до родителите си Джанис и Мич.

При завръщането си в Лондон Ейми изглеждаше наистина освежена и преобразена, коментира телевизията и набляга на думите й, че никой друг не обича повече Лондон от нея. Припомня се, че завръщането й в Англия е само няколко дни след освобождаването на съпруга й от затвора, с когото Ейми е в процес на развод.

В материала се набляга и на това, че певицата се готви за фестивал в Калифорния, където ще бъде първото й появяване в Америка, откакто Ейми имаше проблеми с визата за САЩ след миналогодишните награди „Грами“.
Източник: dariknews.bg