В неочаквана за нея роля влезе атрактивната Джина Стоева. Русокосата изпълнителка на “Ара мюзик” грабна камшик и се превърна в истинска мъчителка. Обект на нейните “мъчения” са няколко нежни, но непослушни момичета.
Всичко това е сюжетът на новия видеоклип на чаровницата – “Малка мръсница”, който вече е факт в ефира на Фен ТВ. Режисьор е Николай Нанков.
За пръв път виждаме една агресивна и “лоша” Джина. Облечена предизвикателно в червено боди и черни жартиери, с черно домино, тя е силната и господарката. Все пак изпълнителката отново остава вярна на себе си в едно отношение и както винаги показва сексапилното си тяло, изваяно с фитнес и плуване.
“Песента е много различна от всички, които досега съм изпяла, затова с продуцента ми категорично решихме и видеоклипът да е такъв. Първите въпроси, които получих за това парче, бяха: “Какво е това заглавие?” Дори мисля, че шокирах доста хора с тази провокация, защото феновете ми са свикнали да ме “виждат” в по-различно амплоа от това на мръсница. Може би дълбоко в мен се крие тази “малка мръсница” и сега й дойде времето да я извадя на показ. Шегувам се. Парчето е много динамично, на гръцкия композитор Димитрис Декос и определено му подхождаше по-раздвижен текст и видеореализация”, споделя гласовитата Джина.
По идея на самата певица, в една от визиите е с полепнала захар по устните, което внася допълнителна съблазън.
“Малка мръсница” е един от хитовете в момента по клубове и дискотеки.