Американската поп певица Бритни Спиърс може да прекъсне турнето си заради смъртни заплахи, които получила.

Спиърс, чието дългоочаквано турне „Цирк“ започна по-рано този месец, все повече се безпокои, че животът на синовете й, Шон Престън и Джейдън Джеймс, може да е в опасност след като получила заплашителни съобщения.

„Бритни получи анонимни смъртни заплахи по телефона и електронната поща и най-големият й страх е, че може да има заговор за отвличане на Шон и Джейдън. От този момент тя преживява истински кошмар и се събужда посред нощ, плачейки за синовете си“, споделя източник пред британското сп. „Лук“.

„Бритни уведоми началника на охраната си и той смята, че писмата са изпращани от неин самотен почитател. Параноята й се превърна в лудост и тя е много изплашена“, допълва източникът. Освен това Бритни била озадачена след като получи критики, че не е пяла на живо на последните си концерти и близките й се тревожат, че може да не издържи на напрежението.

„Бритни е подложена на голямо напрежение заради непрекъснатите концерти, лошите коментари и тревогата за синовете й. Всичко това й дойде в повече и тя крещи на хората от екипа си: „Не мога повече, защо ме измъчвате? И излиза от стаята през сълзи“, споделя близък до певицата източник.
Източник: news24.bg