Митко хвърли око на жилище с 5 апартамента с по 3 бани

Около 1.2 млн. лева струва апартамент в къщата в Манчестър, на която Димитър Бербатов направи оглед преди няколко дни, пише „Нощен Труд“.

Цената фигурира в сайта на агенцията MayField, която предлага имота в баровския квартал Брамхал.
Английски папараци сбараха капитана националния ни отбор с брокери пред двуетажната постройка. Тя е оградена с невисока каменна ограда, има си паркинг, а висока желязна порта допуска до него обитателите .

“Къщата е с 8 апартамента: 5 тристайни и 3 двустайни. Обзаведени с изтънчен вкус, а всеки детайл е дизайнерски изпипан”, пише в информацията, с която агенцията представя имота в интернет. Центърът на Манчестър е на 25 минути с автомобил, а летището е още по-близо – на 15. Близо до къщата има голф-игрище.
От сайта на агенцията обаче става ясно, че апартаментите се предлагат още от август м. г. И най-вероятно, понеже няма наплив от кандидати, в момента са намалени с 50% от първоначалната им цена.

За да научи още подробности за бъдещата къща на Бербо, НТ позвъни в MayField. “Не мога да разкрия какви са предпочитанията и изискванията на Димитър за новия му дом. Това е конфиденциална информация”, заяви служител на агенцията.
Фактът, че Митко се оглежда за нов дом, говори, че явно е решил наистина да свие семейно гнездо с гаджето си Елена. В момента двойката живее на хотел, за който Бербо се ръси с по 2 хил. евро на вечер.
Източник: donbalon.eu