Новото видео на гаджето на Кубрат Пулев до дни да се завърти и по MTV UK

Триото “Sahara”, което е белязано от очарователното присъствие на гаджето на Кубрат Пулев – Андреа, покори Европа и Азия. Фолк фурията, Кости и Lennox Brown – Бупи и тяхната песен TYALEE повече от седмица е No1 в European Dj Charts.

Английският клип е супер хит и в цяла Азия. Триото обещава завладяващата и ритмична песен до дни да се завърти и по MTV UK.


Парчето е обожавано от феновете във Франция, Германия, Русия, Турция и дори Ямайка. Премиерата на английската версия на песента бе в Букурещ. Триото “Sahara” гостува в 4 румънски телевизии, а националните Антена 1 и Антена 2 обявиха Андреа за новата Бритни Спиърс.

Студиото на Кости в Букурещ се е превърнало във втори роден дом за сексапилната фолк-певица. Освен триото и дуетите, в албума на “Sahara” ще има самостоятелни песни на Андреа, изпяти на английски. Целият този проект между красавицата, Кости и Lennox Brown е предназначен единствено за световния пазар.

Междувременно изпълнителката на “Дай ми всичко” е готова и с две фолк-парчета за българския пазар. Те ще са факт до лятото, а едното е по-провокативно от всичко правено до сега.
Източник: donbalon.eu