Близо месец, след пускането на „Няма”, Миленита е готова с видеото към песента. Клипът е заснет в две държави, от двама оператори, с двама режисьори. Две сюжетни линии представят историята на една любов – въпреки разстоянията. Едната с кадри от Сан Диего и пустинята Борего в Калифорния, втората с кадри от София.
Режисьор на американската част е Захари Карабашлиев, писател, драматург, автор на „18% сиво”, най-четеният български романи за годината, според класацията на книжари и читатели. Оператор е Мат Ийгън, който е снимал клипове на Ринго Стар и на Дейв Стюарт.
Режисьор и оператор на българската част е Жоро Марков – автор на едни от най-добрите български клипове – „Лунен сън” на Мария Илиева, „Away from you”, „Instead” и “Онзи” на Руши Видинлиев.
Ценителите на вдъхновяващите емоции, романтиците и почитателите на качествената българска музика ще имат удоволствието да видят видеоклипа на „Няма” от днес в телевизионния ефир.
Същевременно, в началото на годината, Миленита стана лице на COFFEE -MATE®. Новото видео на най-нежната сметана е заснето със специалното участие на Миленита, а романтичната мелодия на „Няма” е музикалният фон в клипа.
Източник: erogance.eu