Актьорът Наско Михайлов, който бе избран за водещ на първото издание на новото реалити шоу „Страх“, каза за Avtora.com, че предаването е сериозно изпитание за човешките възможности и няма аналог в българския тв ефир.

„‘Страх’ е много комплексно предаване, което цели да накара хората да дадат максимума от себе си“, коментира Михайлов.

В момента тече снимачният процес на шоуто, като завършеният му вариант ще се завърти в ефира на Нова телевизия през месец март.

Михайлов разкри още, че реализацията на „Страх“ наподобява филмова продукция, което според него, ще допринесе допълнително за успеха и качеството на предаването.

Във всеки един от епизодите на „Страх“ един срещу друг застават три жени и трима мъже, които преминават през общо три изпитания.

„Някои изпитания са екстремни, други са свързани с ядене на насекоми, буболечки, вътрешности на животни и т.н.“, коментира Наско Михайлов.

Според него, българите са смели и не страдат от конкретни страхове или фобии.

„Това обаче не пречи, когато дойдат в предаването, да бъдат абсолютно стъписани“, каза бившият водещ на „МелоТВмания“.

Наско Михайлов коментира още, че не би могло да се определи кой е по-издръжливият пол, тъй като, според думите му, дамите на отстъпват по нищо на мъжете.

Въпреки че голямата награда в шоуто възлиза на 15 хил. лв., според водещия не парите са притегателна сила и стимул за участниците.

Самият Михайлов сподели, че ангажиментът на водещ на „Страх“ е сбъдната мечта за него, поради страстта му към екстремните спортове и телевизията.

Междувременно, Наско Михайлов, който е бивш член на момчешката група Up Down, продължава с актьорската си кариера, като в близките месеци му предстои заснемането на две нови мащабни филмови продукции.
Източник: avtora.com