Лора Караджова засне видеоклип към последния си солов сингъл „Недей да спиш“. В лентата певицата залага на предизвикателна визия, комбинирана със секси танци, в които се включват и танцьорките от балет Нова.

„Ние сме млади и добре изглеждащи момичета и затова можем да си позволим да покажем малко по-секси визия“, каза за Avtora.com Лора Караджова.

Режисьор на клипа е Валери Милев, а в снимките взимат участие още Бичето и Бобо, който е автор на музиката и текста на парчето.

„Недей да спиш“ е пилотен сингъл от предстоящия едноименен албум на Лора Караджова, който се очаква да излезе в началото на месец април. Записът събира 10 песни, както и един ремикс на диджей Дончо.

Лора Караджова сподели още, че заедно с Ъпсурт имат желание да реализират лятно национално турне, но подробностите около него предстои да бъде уточнени. По повод официално оповестеното участие на Ицо Хазарта в третия сезон на реалити шоуто VIP Brother, певицата коментира:

„Както самият той казва – рано или късно трябва да се осребри тази известност. Този сезон ще бъде по-различен от останалите, ще има благотворителни каузи и в този смисъл стъпката му е добра“.
Източник: avtora.com