От 28-ми февруари до 8-ми март на езерото Ариана в столицата всеки ще може да изпита напълно безплатно тръпката да си участник в първия сезон на екстремното шоу „Страх“.

Безплатните изпитания ще бъдат всеки делничен ден от 17:00 до 21:00 часа, а през почивните дни – от 12:00 до 21:00 часа. В това време всички желаещи да участват в акцията „Изпитай „Страх“ отблизо!“ ще имат възможността да скачат с бънджи, да се спускат по „въжен тролей“, да се катерят по стена, да изпробват екстремна пързалка за ски и сноуборд скокове. Всеки ден ще има и демонстрации от професионалисти, а промоутъри на шоуто ще подканят хората да се изправят очи в очи със страха си, а най-дръзките от тях ще бъдат възнаградени.

Премиера

Първото специалното издание на „Страх“ започва в 20:00 часа в неделя. То ще се излъчи един час преди първия епизод на шоуто. Утре пък в „Господари на ефира“ ще покажат ексклузивни кадри от екстремното шоу два дни преди премиерата му. Водещият на „Страх“ Наско ще разкрие подробности около предаването и какво е чувството да си водещ на подобно шоу. Той ще сподели кои от изпитанията вече е пробвал, тъй като се слави с това, че е екстремна натура. „Господари на ефира“ ще покажат специална селекция от забавни видео материали с участието на Наско от предишни негови телевизионни изяви. Ще има и специално дискусионно студио с водещ Ники Кънчев, където ще се обсъждат позициите за и против „Страх“.
Източник: deltanews.bg