Според слуховете британската певица Ейми Уайнхаус е предала контрола върху състоянието си от 21 милиона долара на родителите си. Певицата е на ваканция в слънчевия карибски остров Санта Лучия от декември миналата година след многобройните си здравословни проблеми през 2008 г., в резултат на които попадна в рехабилитационна клиника и многократно беше приемана в болница.

Уайнхаус е известна с безразсъдното си пилеене на богаството и сега, за да запази натрупаното състояние, тя е подписала документ, с който прехвърля правата върху контрола му на родителите си Мич и Джанис. Това означава, че Ейми не може да взема никакви важни бизнес решения във връзка с компанията й Cherry Westfield без преди това да се консултира с тях.

„Всички са доволни, защото това означава, че Ейми е послушала един добър съвет. Това продължават да бъдат нейните пари и никой не може да ги пипа, но вече няма да може да върши глупости. Очевидно е, че Ейми наистина променя живота си“, споделя източник пред британските медии.
Източник: ДНЕС ПЛЮС