Брад Пит продава къщата си в Малибу в Калифорния. Това е доказателство, че наистина си променя начина на живот, твърди Dontmiss.

Пит стана собственик на къщата през 2005 г. след като се раздели със съпругата си Дженифър Анистон. Тогава той я купил за 8 млн. долара, а сега въпреки кризата възнамерява да я продада за 10 млн. долара. Анджелина Джоли никога не е харесвала особено тази къща, която независимо от всичко е вълшебна.

Джоли предпочита да инвестира в новото райско кътче, което закупи за 45 мл. евро в центъра на Long Island в Ню Йорк. Имението има басейн, тенис корт, две площадки за хеликоптери и частно пристанище. Истински рай.

Вчера пък стана ясно, че семейство Бруни продава техния семеен дворец на арабски шейх за 9 млн. евро.

„Да наистина намерихме купувач. Във всеки случай приключихме с Кастането По. Там вече никой не ходеше“, казва Мариса Бруни Тедесчи, майката на Карла Бруни. Дворецът Кастането По се намира в района на Торино. През вековете той е бил разрушаван на няколко и винаги отново е бил реконструиран. Има истинска история.

Бащата на Карла Алберто Бруни Тедесчи, наследник на богато индустриално семейство го купува през 1952 г. Тогава той е направил сериозен ремонт. Дворецът е разположен върху 1500 кв.м. има 40 стаи и парк с вековни дървета. Мебелите от двореца вече бяха продадени на търг в Лондон за над 10 млн. евро твърди вестник Ла Стампа.

Пак според вестника дворец е собственост на Карла Бруни, майка й и сестра й, актрисата Валериа Бруни Тедесчи.
Източник: actualno.com