Двайсет и един души продължават във втората фаза на Music Idol 3 след кастинга в Пловдив. В продължение на два дни Мария, Фънки, Дони и Благовест Аргиров прослушаха най-добрите изпълнители от града на Тепетата.

Момиче на 14 години омая журито на шоуто. Девойката се представи с песни на Марая Кери и Кристина Агилера.

Друга кандидатка влезе в остър спор с изпитващите, след като й бяха отправени критики. Девойката оспори решението на журито и предизвика конфликт, в който бяха въвлечени и други таланти, чакащи своя ред. Това накара Благовест Аргиров да влезе в открит диалог с кандидат идолите и за пореден път да им обясни, че Music Idol търси завършени певци, които да изстреля към голямата сцена.

Момче от Пловдив се оказа толкова уморено от напрежение, че се наложи да изпълни песните си седнал на стол, внесен от водещите Иван и Андрей. Друг кандидат изигра истински етюд използвайки подвижна закачалка, изпълнявайки песента на Селин Дион – „My heart will go on“.

Журито беше изненадано и от транссексуален младеж – двойник на Мадона, който заложи на песни на поп кралицата.

Провокациите към журито от страна на водещите предизвикаха доста смях и настроение. Водещият Иван беше дегизиран като момиче и нахлу пред изпитващите представяйки се за Изабела. Дали четиримата музиканти разпознаха водещият – зрителите ще разберат в епизода от кастинга в Пловдив.

В петък екипът на Music Idol ще отпътува за Скопие, където в рамките на 3 дни ще прослуша кандидатите за музикална слава в Македония.

Гост-звезда на шоуто ще бъде македонският поп композитор Григор Копров, чиито песни са изпълнявали Тоше Проески, Владо Яневски, Мариян Стояновски, Мартин Вучич, Каролина Гочева и Андрияна Яневска.
Източник: actualno.com