Даниела Арнаут е заплашила Бербатов, че ще си сложи край на живота, ако връзката им не продължи
Бивашата забивка на капитана на националния ни отбор Димитър Бербатов – Даниела Арнаут, безотказно поддържа тезата, че е имала връзка с Митко, когато той е ходел сериозно със сегашното си гадже Елена.
Анонимни източници обаче разкриха подробности около цялата ситуация

“Бербатов и Даниела имаха много кратка връзка, продължила не повече от няколко дни. Това стана в период, в който Митко и Елена не бяха още гаджета, а само добри познати.“, пише blitz.bg.

„Арнаут беше влюбена до уши в Бербо, но той не споделяше чувствата й. Той съвсем тактично и намекна, че смята да сложи край на всичко, но новината депресира Даниела.

Тя изпадна в пълно отчаяние и подложи Бербатов на ежедневен тормоз по телефона. Накрая Арнаут заплаши, че ще си сложи край на живота, ако Бербо я изостави. Взе да пие заради него. Оказа се доста ревниво и злорадо момиче. Реши да си отмъщава до дупка. Поради тази причина тя изстреля преди година куп лъжи пред медиите у нас, че е имала дълбока връзка с Бербатов, че той също бил влюбен в нея.

Като най-голямата измислица бе, че Даниела го свалила докато Митко вече е започнал да ходи с Елена. Бербо никога няма да ги сподели тези неща пред медиите. Ние обаче го правим, защото е недопустимо такива като Арнаут да говорят измислици и да петнят името му!”
Източник: donbalon.eu