Преслава спечели приза за певица на годината за трети пореден път на церемонията по раздаването на годишните награди на телевизия Планета. Отличието бе връчено лично от новото попълнение на Пайнер – Азис.

Интересното е, че за първи път от няколко години насам церемония или концерт на Планета не успява да напълни зала 1 на НДК. Правостоящите попфолк фенове не стигаха до сцената, а в залата се виждаха доста празни места.

Своя дебют като изпълнител на Пайнер на сцената направи Азис. Попфолк звездата изпълни хита си „Накарай ме“ и връчи наградата за певица на годината на Преслава.

„Тази награда трябва другата година аз да я взема“, каза Азис, преди да предаде статуетката.

След като Преслава благодари за признанието, което печели вече трета година, тя предложи микс от най-големите си хитове. Именно певица номер едно на „Пайнер“ и Галена закриха заедно церемонията с акапелно изпълнение на „Знам диагнозата“.

Любопитното е, че наградата за певец на годината не бе спечелена от попфолк изпълнител. Статуетката отиде при Миро, а бившият член на Каризма представи новата си песен „Август е септември“.

Наградата за дует на годината бе връчена на българо-румънската колаборация Андреа и Кости. Певицата зарадва феновете си с микс от хитове, сред които „Всичко Ми Дай“, „Избирам теб“ и др.

За най-романтичен изпълнител бе избрана Райна, а Галена спечели статуетките за най-прогресиращ изпълнител и дискотечен хит за „Знам диагнозата“.

Камелия отново остана вярна на себе си и излезе на сцената с екстравагантна визия. Попфолк звездата, която бе избрана за водеща на късното токшоу на Vip Brother 3 – Голямата уста, се бе пременила като черна кралица.

На сцената се изявиха още куп звезди, сред които Джена, Илиян, Есил Дюран, Константин, Бони, Борис Дали, Райна, Соня Немска, Емилия, Константин, Анелия и др.
Източник: avtora.com