Кубрат Пулев бил стиснат и почти винаги гаджето му плащало сметките по заведенията
Фолкпевицата Андреа е като майка и баща за голямата си любов Кубрат Пулев. Освен че го радва със силиконовите си прелести, госпожицата е като подвижен банкомат за боксьора. Когато му трябват пари, тя е насреща, довериха близки до певицата. Иначе Кобрата, както е известен в спортните среди, бил адски стиснат и почти винаги Андреа плащала сметките по заведенията, пише в-к „Шоу“.

Липсата на възможности при грубоватия младеж доказва и това, че той живее абсолютно безплатно в хотел “Дианабад 3”, където настаняват спортисти, без да плащат наем. Вероятно не знаете, но черното “Ауди”, което Кубрат караше донеотдавна, е подарък именно от певицата.

Неотдавна пред своя приятелка певицата споделила, че искала да купи на Кубрат марков часовник за няколко хиляди лева. Той обаче в прав текст й заявил, че предпочита пари кеш пред скъпото бижу.

Русата амбиция не била на себе си, когато чула отговора му, но за да не го ядоса, си замълчала.
Запознати припомнят, че джипът BMW X5, който сексбомбата получи за годежа си с боксьора, бил купен с парите от старата й кола плюс други лични пари на звездата на „Пайнер”.

А не както се твърдеше, че Кобрата й го е подарил. Същото важи и за скъпата диамантена огърлица, която блондито по душа и характер доскоро носеше на вратлето си и се фукаше, че любимият й пак я е поглезил.

Въпреки че колежките на фолкаджийката предпочитат богат мъж пред това да издържат гаджето си, блондито не се свени да харчи паричките си по любимия, коментират запознати. Освен от участия Андреа припечелва доста и от родителите си, които имат състоятелен бизнес и й угаждат за всяка нейна прищявка.
Източник: donbalon.eu