Фолкзвездата Алисия ще отпразнува по нетрадиционен начин рождения ден на любимия си Валери Божинов. В деня, когато нападателят на Манчестър Сити ще навърши 23 години, тя е специален гост на новото предаване по Фен ТВ – „Нарисувай се…”. Зрителите ще видят нейните любими пет песни, които са оставили по-особен отпечатък в живота й. Първата – „Верен фен” е специален поздрав за Валери, но певицата признава, че парчето, което най-добре охарактеризира любимия й е „Най-вървежен”. Най-шокиращото признание на Алисия обаче е, че на този свят харесва двама мъже и ако Валери не слуша ще го смени. С кого – певицата ще разкрие за първи път пред аудиторията на Фен ТВ.
Алисия и Валери-младши ще поздравят рожденика от далечен Дубай. Двамата ще бъдат там на почивка, докато Валери Божинов тренира усърдно за завръщането си в титулярния състав на „гражданите” в английската висша лига.
В „Нарисувай се…” фолкзвездата разказва още и за чувствата и настроенията, когато за първи път с Валери са посетили Манчестър.
Друга голяма звезда на популярната музика – Азис, пък ще е първият гост в „Нарисувай се…”. Както подобава в Деня на влюбените, неговия избор от песни описват част от неговите преживявания в интимен план. Изключение прави парчето „Схемата” на Десислава. Заради този клип за първи път се е намразил, че не е жена. „Деси е толкова секси, направо е невероятна”, сипе комплименти изпълнителят. Но в ефира на Фен ТВ той признава, че Десислава – една от най-големите му приятелки, вероятно вече е бивша, тъй като напоследък дори не се чуват и по телефона.
Източник: erogance.eu