Kavarna Rock’n’Roll Train ще бъде най-уникалният влак за 2009 за българските фенове на тежката музика. На 26 май той ще потегли от Централна гара в София и ще има една-единствена спирка – Белград, където същата вечер ще се състои концертът на рок-гигантите AC/DC.

Билетът за влака ще включва и транспорт от гарата в Белград до стадион „Партизан“, където ще забива бандата, обратен билет до София и пропуск за самия концерт. Предвидени са няколко пакетни възможности за закупуване на достъп до влака: 195лв – с билет за концерта на терена; 215лв – с билет за трибуните; 270лв – с ВИП билет. Пакетните билети ще бъдат пуснати в продажба в 9 сутринта на 19 февруари.

Българските фенове се могат да се сдобият с тях от офиса на радио Z-Rock, в офиса на туристическа агенция Лидия Турс или в Община Каварна. Всеки ще има право да закупи максимум 4 пропуска.

Невероятната възможност за българския фен е предоставена от не кого да е, а от кмета на Каварна Цонко Цонев, чиято управа донесе на града славата на рок и метъл център на България, а на значимо средище на големи концерти за тежка музика.

Всеки желаещ да пътува за Белград с Kavarna Rock’n’Roll Train трябва да притежава международен паспорт, чиято валидност не изтича преди януари 2010г. Непълнолетните ще трябва да представят писмено и нотариално заверено съгласие от родител, преведено и легализирано на сръбски език и размножено в няколко копия.

Междувременно в Белград само за три часа бяха разпродадени всичките 23 000 билета, пуснати в продажба.
Източник: ДНЕС ПЛЮС