В „Горещо” десет реалити звезди на Нова телевизия избират „Най-горещ мъж” за пета поредна година

Тази седмица телевизионният таблоид „Горещо” за пета поредна година ще излъчи вече традиционния избор на „Най-горещ мъж”. Поради големия зрителски интерес към реалити предаванията, тази година Венета Райкова събра десет реалити звезди на Нова телевизия, за да решат кой е най-горещият мъж в България за изминалата година. Предложените от самите звезди кандидатури на мъже бяха около десетина, сред които Миро, Слави Трифонов, Нико Тупарев, Калин Донев, Андрей Слабаков и др. След бурни дебати, словесни престрелки и дори ожесточените спорове, дамите сведоха кандидатите до трима. Изкусителката Златка, която номинира приятеля си Благой Иванов, реши да докаже на всички присъстващи, че той наистина е горещ мъж и му се обади по телефона да дойде на снимките. Световният шампион по бойно самбо пристигна от другия край на София, за да угоди на половинката си. Най-зрелищните скандали настанаха при определянето на окончателния победител.
За пръв път в избора на „Най-горещ мъж” участва и… мъж! Наследникът на Венета Райкова и Тихомир, който явно от съвсем малък е ценител на женската красота, не спираше да рита водещата през цялото време, развълнуван от ожесточените спорове, развихрили се между красавиците.
Преди четири години десет „Мис България” избраха президента Георги Първанов за най-горещ мъж на 2004 г. Преди три – десет фолк звезди определиха Бойко Борисов за най-горещ мъж на 2005 г. Преди две – десетте най-обичани телевизионни водещи определиха националния ни отбор по волейбол в лицето на Мартин Стоев за най-горещ мъж на 2006 г., а миналата година десетте жени от най-горещите корици на мъжките списания определиха Владо Карамазов за най-горещ мъж на 2007 г.
Източник: erogance.eu