Слави Трифонов е подготвил изключително скандални предавания в първите два дни на 2009 г, твърдят запознати. Те вече са записани и на 1-ви януари първото ще гръмне в национален ефир под мотото “Ние сме лошите в страшния филм”. Промото-реклама вече седмица тече по Би Ти Ви. Тази стара песен на Дългия напомня за бунтовните времена на демокрацията, но и за мутри, които се изживяват като герои на времето. Слави е забранил категорично на хората си да си отварят устата по темата какво е съдържанието на рекламираните с анимационно филмче предавания. Целта е да събуди максимален интерес. “Имам ембарго да говоря по този въпрос”, обясни кратко и ясно пиарката на шоуто. Останалите също дума не обелват. Да не говорим за самия Слави. Сигурно е, че Трифонов и екипът му ще скочат срещу политическата класа. Интересно е по какъв начин, а също дали отново ще извадят скандални факти от парламента както по случая in vivo. Или е ред на министерствата. Така или иначе 2009 ще започне с трясък. Слави вече разпусна екипа си до понеделник.

Предаванията, както споменахме, са записани предварително и той ще има удоволствието да се гледа по телевизията като редови зрител. Това също би било интересен сюжет. Междувременно във форума на шоуто текат всякакви догадки и коментари за естеството на двете предавания и намеренията на Слави.

Ето част от тях и текст на песента.

След като Слави вече „хвърли ръкавицата“ на управляващите в скандалните си издания наречени „No mercy“, още в първите дни на новата година Дългия е замислил нещо още по-крайно. От около седмица в шоуто на учиндолеца се върти усилено клип със заглавие „НИЕ СМЕ ЛОШИТЕ В СТРАШНИЯ ФИЛМ – очаквайте на 1 и 2-и януари“ !
Повече подробности все още не се дават, но отсега е ясно, че новата акция на Трифонов и екипът му ще е насочена отново към парламента. Нищо чудно Дългият да реши да съобщи и за влизането си в политиката. Тема, която доста се дискутираше през последните седмици.
Имат ли нещо общо ГЕРБ и Бойко Борисов с внезапната политическа атмосфера, настъпила в „Шоуто на Слави“, се питат мнозина. Ако „Ние сме лошите в страшния филм“ се окаже ново приканване към „въстания и революции“ от гологлавия шоумен, то всичко това много ще ни припомни за събитията от януари 1997-а год., когато след последвалите бунтове се откри пътя на Иван Костов към властта.
Наскоро в своята книга пък Кеворк Кеворкян разкри, че преди време Слави и кмета на София са имали общи идеи за създаване на партия, но нещата явно останали за в бъдеще време. Дали това бъдеще време не настъпи. Бойко обаче се заобиколи с боклуци, казва в книгата на Кеворкян Слави.

Някои от вече обсъжданите версии за предстоящите събития допускат, че самият Трифонов и съратниците му ще оглавят поредица от митинги пред парламента, с надеждата че така хората наистина ще излязат от домовете си. Преди години по подобен начин Слави събра десетки хиляди за молебен посветен на медиците ни в Либия.
Неслучайно Трифонов записа дует и с украинката Руслана, която бе и гост в шоуто му миналата седмица. През есента на 2004 Руслана активно подкрепи демократичните прояви в Украйна, познати като Оранжевата революция. Тя се обяви в подкрепа на Виктор Юшченко по време на президентските избори и се превърна в една от известните личности, взели дейно участие в разрешаване на политическата криза в страната. От пролетта на 2006 до лятото на 2007 тя бе член на украинския парламент, от партията „Наша Украйна“.
Ще влезе ли Слави в ролята на Руслана? Скоро ще разберем.

Слави Трифонов тайно стяга партия, с която да участва на следващите парламентарни избори догодина, мълви се усилено в политическите среди. Именно по тази причина от няколко седмици в шоуто си Дългия е обявил твърд курс срещу управляващите. Трифонов щял да бъде подкрепен от няколко олигарси, а амбицията му била да вкара около 20 души в парламента. Политически експерти съзират в амбициите на Слави да става депутат заговор на БСП срещу Бойко Борисов. Евентуално участие на Трифонов на изборите ще „отхапе“ от електората на ГЕРБ, категорични са по-информираните.

Ние сме лошите в страшния филм,
тъй пожела си съдбата…
Мъжки момчета сме, знаем сами –
лоши ще бъдем докрай!
Черните ни дрехи крият от вас
колко са бели душите ни.

Изпратете ни без плач, момичета,
без сълзи, забравете даже наш’те имена!
Копелета гадни бяхме всичките, до един,
ала така ни обичахте…

Някога всичко ще свърши така –
някой пред нас ще застане
с два пистолета във всяка ръка,
търсещи наш’те сърца.
И ще видят всички през раните ни
колко са бели душите ни…

Изпратете ни без плач, момичета,
без сълзи, забравете даже наш’те имена!
Копелета гадни бяхме всичките, до един,
ала така ни обичахте…

Изпратете ни без плач, момичета,
без сълзи, забравете даже наш’те имена!
Копелета гадни бяхме всичките, до един,
ала така ни обичахте…
Източник: vip-bg.info