Бойко и Сергей са сред любимците на блондинката

Любителката на лъскавите неща вече е достояние на феновете на силикона. Елитното мъжко списание FHM представи фотосесията на бившата съквартирантка в къщата на „Big Brother“ 4, която тя напусна специално заради еротичните си снимки.

Остава само въпроса има ли какво още да покаже русокосата изкусителка на жадната за прелести и силикон българска публика. По време на 3-месечния си престой в реалити шоуто, Иванина открито демонстрираше всяка част от тялото си и нищо не остана скрито от камерите на Големия брат. Все пак има вероятност обективите на опитните фотографи от мъжкото списание FHM да са успели да уловят някоя и друга останала скрита част от тялото на блондинката. Ако все пак това не е било по силите им, професионалните еротични фотоси, които провокират въображението, биха могли да ги измъкнат от положението.
Снимките на блондинката са придружени с откровено интервю, в което тя разкрива интимни подробности от личния си живот и споделя сексуалните си предпочитания. „Понякога играя двойни игрички – в леглото съм много дива и луда, а навън, когато сме в приятелска компания, съм тиха, кротка и много слушам“, споделя хасковската прелъстителка. „Признавам си, че много обичам да ме глезят по всякакъв начин. Обичам да се правя на бебе, което не разбира нищо и мъжът до мен да ме пита постоянно от какво имам нужда, какво не ми харесва, защо съм нацупена…“.
Иванина има и предпочитания към някои мъже в България. Сред любимците й се нарежда и столичния кмет Бойко Борисов. „Гледа много лошо – има садистично излъчване, но съм сигурна, че е много мил мъж“, оправдава избора си блондинката. Освен него в класацията й се нарежда и още един представител на политиката у нас. „Харесвам и Сергей Станишев – мисля, че е много деликатен човек и много страстен в леглото“, споделя тя. Мъжкото излъчване на Бербатов обаче не буди особен интерес у нея. „Аз трудно се впечатлявам само от визията на един мъж. Отношението е много по-важно. Мразя мъжете да ме подценяват и да се държат с мен като с глупаво парче само, защото съм руса“, споделя горчивия си опит блондинката.
Източник: deltanews.bg