Хомосексуалните връзки сред италианските футболисти, включително и сред националите, са масови и ежедневни. Това сензационно разкритие направи в скандално интервю анонимен футболист от трета дивизия пред местната телевизия LA7.

Футболистът твърди, че хомосексуални връзки имат и най-известните футболни звезди в Италия. Според LA7 източникът се занимава полупрофесионално с футбол от 13 години и има „щастлив брак“.

„В момента имам около 30 клиенти, повечето от тях играят в Серия А, а една част и в националния отбор. Те знаят, че аз съм футболист, но търсят секс с мен, защото съм дискретен“, каза той в предаването „V-ictory“, което много бързо се превърна в едно от най-коментираните в страната. Според него хомосексуалните оргии стават в апартаментите на звездите, в хотелските стани или направо в съблекалните на стадионите. 25-годишният младеж признава, че за „услугите си получава пари, при това добри пари“.

„Често искам и по 1500 евро на среща. Нали знаете, че за футболистите парите не са проблем…. обикновено се срещаме в хотелските стаи след мачовете, защото само тогава имаш свободно време. Аз не говоря за всички, а имам предвид големите звезди. Става въпрос за световно известни играчи и не само в Италия. Сред тях има национали, но има и чужденци“, разказа 25-годишният „футболист“.

„На няколко пъти бях викан и за групов секс“, каза още той, който през цялото време бе обърнат с гръб към камерата на телевизията. „Много от тях са бисексуални. Те са женени, имат деца, гаджета. В обществото имат добър имидж и никой от тях никога няма да признае публично за хомосексуалните си връзки“, каза още младежът. Той твърди, че в отбора на Милан, където скоро ще пристигне и Дейвид Бекъм, има поне един гей и препоръча на британската звезда „да се пази в съблекалнята или докато се намира под душа“.
Източник: news24.bg