Популярните попфолк изпълнителки Емануела, Десислава и Алисия взеха участие в концерта по случай 5-тия рожден ден на „Фен ТВ“. В празничния спектакъл се включиха още Аксиния, Тони Стораро, Миро, Deep Zone Project и други.

На сцената на столичната зала „Универсиада“ Емануела и Десислава се появиха с предизвикателно сценично облекло. По време на вечерта Десислава представи премиерно последния си сингъл, озаглавен „Черен сняг“.

Със своите изпълнения рождения на ден на телевизията отбелязаха Румънеца и Енчев, Софи Маринова и Устата, който пресъздаде за публиката клипа към песента си „Мале, мале“.

В рамките на участието си половинката на футболиста Валери Божинов – Алисия, си партнираше с участници от танцувалното реалити шоу „Dancing Stars“, както и с танцьорките от балет „Нова“, популярни от клиповете на хип-хоп триото Ъпсурт.

Специален гост на събитието бе гръцкият изпълнител Ставрос Ливикос, който изпълни популярната песен „Скасе, скасе“. Сред останалите музикантите, които се изявиха на концерта, бяха Теодора, Ерик, Крум и други. /avtora.com