Първият племенен съвет на мъжкото племе „Мого Мого“ в приключенското реалити „Survivor: Островите на перлите“ премина под знака на спорове и обиди между участниците в шоуто. Третият „оцеляващ“, напуснал предаването, е любимият на Евгения – Филип Лхамсурен.

28-годишният софиянец приключи участието си в шоуто, след като мъжкото племе загуби в изпитанието за племенен имунитет, а по-късно Николай Мартинов спечели играта за личен имунитет, след като за 10 минути успя да събере най-много рибен улов.

По време на първия племенен съвет в „Мого Мого“ по-голямата част от острите критики бяха насочени към Мартинов. В скандала, избухнал сред мъжете, взеха участие още националът Здравко Здравков, инструкторът по бокс Валентин Гавазов и моделът Али Алиев. Прозвучаха обиди, като „мъж в пола“, „резултат от джанки с вода“ и „цирей“, „марули“, „кухи лейки“ и др.

В следващия епизод от приключенското реалити „Survivor: Островите на перлите“ предстои „Мого Мого“ и „Пачека“ да се смесят, като само един от участниците няма да бъде избран от нито едно племе. /avtora.com

Още новини в Novini.elitno.com