Този уикенд MAD TV ще излъчи в своя ефир уникалния концерт на Мариана Попова, част от суперуспешната поредица на MAD и Ялта клуб “MAD Thursday Live Session”. Зрителите на MAD ще могат да проследят в рамките на час и половина, представянето на дебютния албум на изпълнителката „New Religion”, с участието на гост-звездите Дани Милев и Калин Вельов. Концертът е заснет със специалната подкрепа на верига магазини „SPRIDER”.

MAD TV ще представи ексклузивно за своите зрители, всички 11 композиции, включени в дебютния албум на Мариана Попова – както добре познатите “Sometimes”, “Лехос” и “Let Me Cry”, така и съвсем нови парчета, сред които и едноименния хит на певицата “New Religion”, чието видео се завъртя ексклузивно в ефира на MAD преди няколко месеца. За първи път на сцената на “MAD Thursday Live Session”, Мариaна Попова представя и своите беквокалисти – Вяра Панталеева (Star Academy), Стефан Илчев и Красимира Иванова (Music Idol I).

Гледайте само по MAD TV, уникалния концерт на Мариана Попова, част от поредицата “MAD Thursday Live Session” /erogance.eu

Още новини в Novini.elitno.com