Зашеметяващата Кали е напът за пореден път да покори върховете в класациите на родната попфолк сцена. За многобройните си почитатели тъмнокосата чаровница е подготвила ремикс на легендарния хит от зората на кариерата си – „4-4-2“, който почитателите й отдавна очакват да чуят „на нов глас“.

Музикалните прогнози са, че парчето, възпяващо бившия селекционер на националния ни отбор Христо Бонев, ще бъде хит номер едно през следващите месеци.

Имайки предвид огромната популярност, която „4-4-2“ имаше преди години, напълно логично е и ремиксът на футболния химн да не слезе от челните позиции в класациите доста дълго време.

Маждувременно стана ясно, че „Любов навреме“ е името на новото парче на Кали, с което тя ознаменува 33-ия си рожден ден и 10-годишния си юбилей от началото на музикалната й кариера.

Песента е подарък за почитателите на звездата и завръщане към нейната баладична същност. Тя е и част от новия проект на певицата – албумът „The Best Of Kali: Ремиксирай ме“, в който тя събира дванадесет от най-големите си хитове през годините + две чисто нови песни.

„Любов навреме е песен, където всички, които познават добре творчеството ми, ще могат да ме преоткрият“ – споделя изпълнителката.

„Начинът, по който изживяваш любовта, когато си на 20 и после на 33 години определено се различава и почитателите ми ще разберат това – сега те ще чуят една по-зряла Кали, по-наясно със себе си и със своите чувства. Една жена на 33, която знае какво иска от живота и как да го постигне”, заяви очарователната певица.

Всички парчета в новия албум са изпяти по съвършено различен начин и обогатени с модерен аранжимент, с който певицата отново прави музикална революция в жанра.

Кали винаги се е откроявала сред останалите си колежки в бранша със своя уникален и алтернативен за попфолк сцената стил.

Тя е една от малкото едновременно талантливи, красиви и интелигентни певици на родния чалга небосклон, която вече години наред радва публиката със своите песни.

И как иначе – тъмнокосата чаровница носи името на богиня, покровителка на времето и промяната.

В работата си прелестната Кали винаги се е ръководила точно от това – новаторство, промяна и уникалност. Може би единствената етно певица у нас, чийто невероятен глас не може да се сбърка с никой друг.

Фолкдивата винаги е била пряма и директна не само във взаимоотношенията си с хората. Със същата категоричност тя подхожда и в работата си.

Относно музиката, която прави Кали споделя: „Това е музиката, която звучи в моя космос и бих искала да предам тези емоции и усещания.“

Верността на многобройните й почитатели подсказва, че очарователната певица е постигнала целта си – винаги да бъде актуална и адекватна на очакванията на феновете си.

Певческите способности на Кали й отредиха редица награди – тя е носител на приза на сп. „Нов фолк“ за най-бързо прогресиращ изпълнител (1998 г.), печели и първо място за изпълнител на фестивала „Златния мустанг” във Варна (2001 г.). /donbalon.eu

Още новини в Novini.elitno.com