Тази седмица на гости в „Градски легенди” е секссимволът сред българските перкусионисти – Калин Вельов. Поводът за поканата към музиканта е издаването на дуетния албум „Абсент”, където си партнира с Нина Николина. В откровен разговор с Вили Сечкова Калин ще разкаже повече за връзките си, музикалните си проекти и пребиваването си в Холандия.
В студиото на „Градски легенди” Калин ще помогне на Вили в първите й опити с ударните инструменти. Какво ще излезе от това ще стане ясно тази неделя, от 21 часа. Освен това ще стане ясно как перкусионистът се е научил да готви, имал ли е връзка с Моника Бабикер и защо пресата му лепна етикета „женкар”.
И тази седмица Станислав Дочев ще представи най-интересното от света на хайлайфа, а тризначките Вяра, Надежда и Любов ще коментират звездното интервю на Вили Сечкова. С това интересните моменти в „Градски легенди” обаче не свършват.
В новата рубрика „Fashion Police” Любомир Милчев – Dandy ще арестува обикновени граждани, които са направили непоправими грешки при подбора на панталони.
Първото издание на новата рубрика на „Градски легенди” предизвика много и различни реакции сред зрителите и светското общество. Доста от имитаторите на Мадона, показани в първия епизод на „Fashion Police” реагираха гневно на пощата на предаването. Някои от тях дори позвъниха в офиса на продуцентите, за да потърсят сметка за „неправомерните” си арести. Из форумите пък почитателите на предаването повтарят култови реплики на Dandy като „Този анцуг ме депремира!”
Новата рубрика на „Градски легенди” е част от обновяването на предаването. Екипът на светското шоу готви още изненади за зрителите. /erogance.eu

Още новини в Novini.elitno.com