Певецът ще изненада феновете си с четири различни и много интересни визии

Хитовият изпълнител на „Диапазон рекърдс” – Ерик засне видеоклип към песента „Незаконно” от дебютния си албум. Парчето с модерно поп-фолк звучене е по музика на Тасос Панагис, аранжимент – Даниел Ганев и текст на Росен Димитров.

Видеото се засне в пловдивския фолк клуб „Версай”. Участие в имиджовия клип вземат и две професионални танцьорки. Певецът сподели и една интересна случка около снимките. Без да иска фотографът, улисан в снимките, стъпил върху една от лампите, която била оставена за малко на пода. И тя се счупила, което забавило малко работата на екипа, докато се достави нова.

На въпроса защо е решил да клипира именно тази песен, Ерик отговаря кратко: „Това беше желанието на моите фенове! А и тази песен наистина трябва да има видеоверсия, защото е изпята с много чувство! Парчето привлече вниманието на феновете още с излизането на албума, без да има клип, приема се отлично. Надявам се сега да пожъне още по-големи успехи” – откровен е Ерик.

Както и в останалите си клипове, Ерик е избрал внимателно как да се представи и изненадва с по-различни, но много интересни визии. За стайлинга се довери на роди, гримът е дело на топ гримьора Мис Бони, а косата е дело на Елена. Режисьор на клипа е Ненчо Касъмов. /erogance.eu

Още новини в Novini.elitno.com