Емануела присъства на сватбата на свои приятели в Стара Загора. Миналият уикенд певицата от каталога на Ара мюзик забавлява гостите с хитовете си в продължение на часове. Когато дошъл моментът булката да хвърля букета и да определи коя ще е следващата булка, Емануела се наредила заедно с всички неомъжени дами.
„За моя изненада букетът от красиви рози падна точно в ръцете ми. Аз вече съм била булка веднъж и на този етап нямам намерение пак да се омъжвам, но знае ли човек какво му готви съдбата…”, споделя Емануела.
„До мен сега няма никого…Свързвали са ме с много известни имена, но нямам нищо общо с тях. Мога да кажа, че съм обичала само един мъж през целия ми живот. За кратко бях с друг, за да го забравя, но пак не успях…”, разказа Емануела в откровено интервю за светско издание.
В момента чаровницата се е съсредоточила върху кариерата си на попфолк изпълнителка, която напоследък върви стремглаво нагоре. Най-новият хит на Емануела „На повикване” бързо се наложи като най-поръчваното парче по дискотеките. Овен това песента имаше и рекордните 60 000 гледания в интернет за 3 дни след излизането на клипа. /erogance.eu

Още новини в Novini.elitno.com