Азис не успя да преглътне хапливата реплика на треньорката Нешка Робева, че „от него всичко става, само мъж не става“ и в собственото си шоу ще отвърне на удара, пише в. Нощен Труд.
Азис под формата на шега ще обяви, че е решил да прави песен за треньорката. „Я да видим Нешка с какво се римува – с тежка, с пешка, със смешка, с курешка, с простакешка“, обявил фолкидолът типично в свой стил по време на записа на предаването.

Запознати разказват, че той трудно приел острата реплика на Нешка Робева по негов адрес, но по съвет на екипа си все пак решил да обърне всичко на майтап.

БЛИЦ припомня, че Самба със стъпки на кючек завъртяха Галена и Азис при специалното му гостуване в шоуто Dancing stars миналата седмица. Публиката в залата беше взривена от огнените ритми и страстния танц между двамата, който прерастна в див кючек. След изпълнението Нешка Робева, съдия в шоуто, трябваше да коментира танца.
На въпрос на водещия Тодор Колев дали от самородния талант Азис става гимнастичка, треньорката твърдо отсече „От него всичко става, само мъж – не!“.

По-късно след шоуто Нешка Робева споделила, че това, което е казала в ефир, е било най-мекото възможно. „На кого е нужно такова, аз го наричам побългаряване, на иначе прекрасната идея на шоуто“, каза още строгата треньорка. /news24.bg

Още новини в Novini.elitno.com