Шеметната плеймейтка Златка Райкова разкри цялата истина около флирта си с национала Валери Божинов в предаването „Горещо“ по Нова.

Освен подробности, свързани с мераците на Божинов към нея, пищната блондинка се обърна към половинката му Алисия с яростни и открити нападки като я нарече фльорца, парцал, джудже и проститутка.

Цялата история около Златка и Валери се случила, след като сексапилната плеймейтка обявила в публичното пространство, че намира футболиста за привлекателен.

Почти веднага последвала ответна реакция – Божинов поканил плейбойката на среща във вървежен столичен клуб, където двамата изпаднали в откровени интимности. Не щеш ли приятелки на Алисия ги засекли, от което Божинов видимо се притеснил.

През следващите дни националът ни атакувал Златка с вулгарни sms-и и то посред нощ. Валери й се точел, че ако му падне, ще я скъса и няма да го забрави до края на живота си.

Освен за флирта между двамата, златотърсячката Райкова категорично заяви, че апетитите на Валерката не стихвали и той упорито кръшкал при първа възможност на жена си. Божинов е звънял и на друга нейна колежка, която е била Мис Плеймейт, като е проявил желание да бъде интимен и с нея.

Според Златка нападателят е искал да прави тройка с двете мадами. Водещата на предаването Венета Райкова загатна, че може би става въпрос за Николета Лозанова, която доскоро беше гадже на друг национал – Николай Михайлов.

Райкова разказа в ефир как всъщност са се запознали Алисия и Валери. Футболистът просто си я е поръчал да го забавлява като му пее на ушенце, но не щеш ли си паднал по нея.

Преди да омотае национала в мрежите си, славата на Алисия като момиче на повикване се носела от уста на уста. Работната й зона била Вакарел, където всеки, който пожелаел, можел да бъде с фолкаджийката срещу съответното заплащане.

Плеймейтката каза, че има тази информация от роднини на Алисия.

„Не можете да си представите за какъв евтин парцал става въпрос.“, каза по повод на божиновата възлюбена Златка.
Плеймейтката не скри яростта си и продължи с циничните епитети по повод на българската г-жа Бекъм.

“Алисия е едно джудже, което вече е заприличало на нищо! Аз ти казвам наистина – това момиче е било на повикване! Ама на хиляда процента!… Преди да стане г-жа Божинова е била просто една много евтина проститутка.”

По повод на слуховете, които чалга изгората на Валери пусна, че родната златотърсачка е болна от СПИН, Златка яростно избухна:

„Иде ми да я плювна! Всичко съм готова да приема, но злобни шеги относно здравето ми е вече прекалено! /donbalon.eu

Още новини в Novini.elitno.com