Двете племена с „оцеляващи“ в третия сезон на приключенското реалити „Survivor“ ще бъдат разделени на мъже и жени, стана ясно по време на официална пресконференция по повод старта на шоуто. Предаването ще бъде бъде излъчено в 52 епизода, като пилотният брой ще се появи в ефир на 24 септември.

За първи път в българската история на „Survivor“, двете племена ще бъдат разделени на мъже и жени – 11 мъже срещу 11 жени. „Ще наблюдавате една истинска битка в джунглата – мъжката сила срещу женската хитрост, мъжките стратегии срещу женската интуиция“, коментира Иван Спасов – главен редактор на шоуто.

„Въпреки половото разделение в „Survivor“ има една любовна история, която започна в самото начало и се превърна впоследствие в драматична“, каза за Avtora.com Иван Спасов. „Участниците много се харесваха, виждаха се само по игри и постоянно си правеха подаръци, кореспондираха си с писма и може би това беше най-истинската, романтична и драматична любов от всички досега в „Survivor“, допълни Спасов.

Снимките на „Survivor“ са реализирани на „Островите на перлите“ – архипелаг, намиращ се в Тихия океан, югозападно от Панама. По време на снимките „оцеляващите“ са преодолявали редица трудности, сред които ухапвания от гигантски комари, появата на отровни змии и насекоми, акули, скатове и други.

Сред акцентите в третия сезон на шоуто са яхтата на Ал Капоне, ритуално жертвоприношение на местни индианци, среща с „Мис Панама“, редица неочаквани обрати и сюжетни линии. „‘Survivor: Островите на перлите’ ще бъде най-интересният ‘Survivor’, излъчван до момента“, каза продуцентът на шоуто Любомир Нейков. „Случиха се невероятни неща, които успяхме да заснемем – не само в племенатата, но и като обстановка, защото Панама е едно изключително място“, коментира още Нейков.

Мотото на третия сезон на „Survivor“ е „Не забравяй да дишаш“. В шоуто са включени близо 70 игри, сред които интелектуални и логически, както и такива, които изискват големи конструкции. „Част от тези конструкции бяха строени в Панама и бяха наистина грандиозни“, сподели Иван Спасов.

„Survivor: Островите на перлите“ стартира на 24 септември, с извънредно едночасово издание на живо. Първите гости на „Survivor Live“ с водещ Евтим Милошев, ще бъдат Росен Петров, Любен Дилов-син и Кристина Димитрова – „Мис Дупе 2007“, а след коментарното шоу ще бъде излъчен и пилотният епизод от приключенското реалити.

Третият сезон на „Survivor: Островите на перлите“ ще се излъчва всяка вечер от вторник до петък в 20.00 часа, а коментарното студио на „Survivor Live!“ се очаква в ефир всяка събота от 22.30 часа. /avtora.com

Още новини в Novini.elitno.com