bTV избра водещите на новото си праймтайм шоу „Денсинг старс“/Dancing Stars („Танцуващи звезди“) след продължителен сериозен подбор сред общо 8 кандидатури.
Именитият актьор Тодор Колев и чаровната водеща на „Огледала“ в медията – Радост Драганова, ще си партнират в рейтинговото предаване.

Ръководството на bTV избра двойката заради изключителната й харизматичност и доказанияпрофесионализъм на двамата като водещи. Зрителите на bTV ще видят Тодор Колев за първи път след много години отсъствие от екран в стартовия епизод на „Денсинг старс“, когато двамата с Радост ще изпълнят специален номер за публиката.

ВИЗИТКИ

Радост Драганова

Радост е родена в София. Била е много палаво дете, но и отличничка в училище. Още от малка за нея казват, че където влезе, изпълва атмосферата с енергия и настроение.
Завършила е със златен медал 22-ро СОУ, а по-късно става магистър по „Право“. Като дете тренира синхронно плуване. Тя е многократен републикански шампион в този спорт и е представяла страната на много международни състезания. Носителка е на бронзов медал от шампионата US Open.

От 5 години е водеща на телевизионното предаване „Огледала“ по bTV, а едновременно с това работи и като юрист. Омъжена е от шест години и има дъщеря – Изабела. Радост споделя, че за нея денонощието има повече от 24 часа, защото тя успява да бъде едновременно телевизионна водеща, главен юрисконсулт, спортна натура, добра майка и прекрасна сестра. Мечтае да се радва на здрав и пълноценен живот със семейството си.

Тодор Колев

Тодор Колев е роден на 26 август 1939 г. в Шумен. Завършва актьорско майсторство във ВИТИЗ „Кръстьо Сарафов“ през 1965-а. Спечелва комисията на приемния изпит, като обува високи токове и преправя гласа си на по-дебел, защото преди това разбира, че във ВИТИЗ приемат предимно актьори с мастита фигура и мощен глас.

Работил е в театрите в Смолян, Шумен, Пловдив, в столичните „Сълза и смях“ и Театър София. Участва в над 30 игрални филма, сред които „Цар и генерал“, „Козият рог“, „Иван Кондарев“, „Двойникът“, „Господин за един ден“, „Опасен чар“. Носител e на много национални и международни награди.

В началото на демокрацията е избран за народен представител във ВНС. Съветник е в българското посолство в Канада в периода 1992-1993 г. Автор и водещ е на телевизионните предавания „Как ще ги стигнем с… Тодор Колев“ и „Вход свободен“. През 1993 г. води радиошоуто „Как ще ги стигнем…“ първоначално в радио „Витоша“, а впоследствие и в Дарик радио.

Преподавател е по актьорско майсторство в НАТФИЗ.

През 1999 г. издава автобиографичната си книга „Варненското софиянче от Шумен“ с подзаглавие „Житие и страдание на грешнаго Тодора“. От малък свири на цигулка, а впоследствие започва да се занимава със саксофон и акордеон.

От 1981 г. участва в прайтаймовите мюзикхоли на Хачо Бояджиев, а зрителите го помнят и от новогодишните програми на Националната телевизия по онова време. /ДНЕС ПЛЮС

Още новини в Novini.elitno.com