Фолкпевицата Преслава и съсобственика в „Син сити“ си гукали както в най-добрите времена на връзката си. В гилдията темата за подновените им срещи също се коментира усилено.

Двойката , която демонстрираше любовта си наляво и надясно, в началото на годината изведнъж се раздели. Новата господарката на ефира Мария Игнатова, която е бивша съпруга и има дете от Петко Димитров, не пропусна да клъвне Преклава в интервютата си, че била с него заради лъскавите подаръчета-автомобилчета и др. такива дреболийки.

Говореше се, че Петко залюбил сервитьорка, което побърка Преслава. Една сервитьорка да измести сексбомбата на фолка.

Вероятно от накърнена гордост и желание за реванш,тя направи романтично пътешествие с Коко Динев в Гърция. Стана скандал, защото певицата Емилия току що беше родила от въпросния Коко. В частни разговори тя давала да се разбере, че е люто обидена на Преслава.Ама и тя като го измъкна от Анелия.

Тези розови сериали забавляват публиката, но пък органите взеха нещата на сериозно и взеха да разследват Коко Динев. В края на крайщата защо така му се лепят фолкпевиците? Колко е богат тоя човек. Това е друга тема. /vip-bg.info

Още новини в Novini.elitno.com