Посолството на САЩ отряза манекенката Цеци Красимирова за виза, съобщи информационна агенция „Блиц“. Причината е връзката й с Косьо Самоковеца.

Ето точно какво пише агенцията по този въпрос: Репортер на „БЛИЦ“ посети Цеци Красимирова в дома й и стана неволен свидетел на телефонен разговор, в който от американското посолство съобщиха на манекенката, че й правят отказ за виза да посети страната на неограничените възможности.

Цеци прие новината спокойно и възпитано благодари. Оттам обаче й предложиха да отиде на другия ден на среща в посолството.

– Цеци, какво стана на срещата?
– Ти сама чу как ме поканиха – те ми се обадиха. Без изобщо да съм търсила подобна среща или да съм настоявала за нея.

– Така е, чух как им отговори.
– Е, отивам там, посреща ме една служителка и ми казва: „Вие много сте държали да се видите с консула!, но това е невъзможно.” Аз да съм настоявала?! Изобщо не съм ги търсила. Както и да е, не сметнах за необходимо да споря. По-нататък: „Заради ваша стара връзка не ви пускаме!“
– Кого смяташ, че визират с тази „стара връзка“?
– Най-вероятно Косьо. В това време пускат кого ли не, да не ги изреждам. Исках да пътувам с цел туризъм – не съм пътувала до Америка – да видя за какво става въпрос. Но като не става, не става – едва ли ще кандидатствам втори път. /vip-bg.info

Още новини в Novini.elitno.com