Парис Хилтън направи риалити шоу, за да намери новия си най-добър приятел, който да е привлекателен, лоялен и да не се бои от папараци. По думите й тя вече го е открила, предаде Ройтерс.

27-годишната богата наследница разкрива, че около 300 000 американци са кандидатствали за участие в програмата й „Парис Хилтън: Моят нов най-добър приятел завинаги“.

Излъчването на риалити шоуто ще започне на 30 септември по MTV. Избраните 16 жени и двама мъже е трябвало да се изправят пред редица предизвикателства като например как да изглеждат секси, докато се возят на увеселително влакче, и да заснемат реклами за един от модните продукти на Парис Хилтън.

Богатата наследница разкрива, че вече е избрала победителя, с когото е започнала истинско приятелство.

Хилтън допълва, че вече се готви за снимките на втория сезон на риалити шоуто си, които започват през октомври в Лондон. Тя смята, че новите й британски приятели ще бъдат съвсем различни.

„Лондон е любимият ми град. Обичам акцента на лондончани, тяхната различна нагласа. Жителите на Лондон са толкова истински и неподправени.

Струва ми се, че докато всички в Лос Анджелис искат да са известни, то в Лондон хората се интересуват повече от бизнес“, споделя Парис Хилтън. /actualno.com

Още новини в Novini.elitno.com