Парчето се казва “Мисля, че съм влюбена”

Вокалистката на Пусикет Долс Никол Шерцингер се обясни в любов на гаджето си Луис Хамилтън с песен. Парчето се казва “Мисля, че съм влюбена” и логично е посветено на аса от Формула 1.

“Това е една много лична песен. Дълбока и емоционална и аз вярвам, че с искреността си тя ще докосне хората”, признава Никол пред “Сън”. Все още не е ясно дали “Мисля, че съм влюбена” ще влезе в новия албум на групата или певицата ще я запази като самостоятелно изпълнение.

Най-важното обаче е, че заради Никол и Хамилтън е върнал страстта си към китарата. Той също е написал песен за любимата си, която се надяваме скоро да чуем. Иначе двамата се залюбиха по време на наградите на МТV в Мюнхен миналата година и оттогава са неразделни.

29-годишната красавица призна, че в детството си не е била никак привлекателна и момчетата трудно я забелязвали. “Вярвате или не, но като малка не бяха никак желана. Дядо ми беше проповедник и аз бях много религиозна, отглеждаха ме строго на Хаваите и не бях много популярна сред момчетата. Те просто не излизаха с мен”, призна певицата.

В момента обаче Никол е една от най-желаните жени в света. Нейната майка Роузмари даде зелена светлина на връзката им с Люис Хамилтън. Роузмари, която е професионална танцьорка по хула, заяви: “Никол ми разказва за Люис, тя наистина го харесва много.

Разбира се, трудно им е, защото са постоянно разделени, но аз знам, че се наслаждават на компанията си. Ние искаме да се запознаем с него, но досега не сме имали възможността да отидем от Англия или тя да го доведе в Лос Анджелис”. /vsekiden.com

Още новини в Novini.elitno.com