35-годишната сръбска фолк-звезда Светлана Цеца Ражнатович, по-известна като Цеца Величкович се оплака от българите в Кипър.

Цеца Величкович, която преди две години закупи голяма къща в кипърския курорт Агия Напа за няколко стотин хиляди евро, в по-голямата част от годината живее там. Според звездата това лято върволицата от приятели и познати не е спирала в продължение на цели три месеца, а някои от приятелите са й били дори три пъти на гости.

“В Кипър Цеца основно се забавлява. През деня гледа телевизия и не спира да говори по телефона. Когато излиза на вън най-големият проблем са туристите, сред които най-многобройни са тези от България”, съобщава близък източник до звездата. “В повечето случаи те я спират за да вземат автограф, но тя отговаря: Аз не съм Цеца, сигурно сте се припознали! На което почти всички отговарят еднакво с репликата: Страшно много си приличате, казва още източникът.

Агия Напа е един от най-известния кипърски курорти. Намира се в югоизточната част на острова близо до град Фамагуста. Градът се посещава всяка година от десетки хиляди туристи от различни страни, като най-многобройните са британците. /vsekiden.com

Още новини в Novini.elitno.com