Групата Ministri се превърна в истински феномен през последните месеци на италианската роксцена, коментират музикалните експерти на Апенините. Въпреки общия климат на стагнация, обхванал италианския пазар на рокмузика, Ministri жъне успех след успех.

Групата сключи договор за 4 диска с Universal. Това е истинско събитие, като се има предвид, че никоя голяма звукозаписна къща не се ангажира за повече от един диск.

Тримата членове на групата стартираха т.нар.neverending tour. Те имат намерение да обиколят и най-далечните ъгълчета на Италия, където има сцени.

„В ерата на Playstation и на интернет трябва да отидеш и да убедиш лично един по един всеки от феновете ти. Това означава, че трябва да свирим, да свирим и пак да свирим. Винаги и във всяка ситуация“, казват членовете на Ministri Диви, Федерико и Мики.

Досега тримата са изминали 50 000 км за 11 месеца. Те се придвижват сами със стар фургон „Фолксваген“, купен срещу 1600 евро. Той се движи с максимална скорост от 90 км в час. /prontosofia.com

Още новини в Novini.elitno.com