Най-новото откритие на фолкзвездата Милко Калайджиев Тина вече извади първи клип – „Как ме палиш” и влезе е в редиците на музикална компания „Сънни мюзик”. Спецът е известен и с това, че първи забелязва таланта у Преслава и Анелия.

Ефектната пловдивчанка е харесана от Милко по време на участие в Свиленград. Той чул, че в родния му град има певица и манекенка и инкогнито се промъкнал в заведението преди три години. От първо слушане харесал тембъра й, но досега я оставил да понатрупа повече опит на сцената. Паралелно с участията си вечер, Тина ходила и на уроци по пеене. От Милко, който става и неин мениджър, родената като Таня девойка получила и артистичният си псевдоним. Тя е завършила Техникум по конструиране на облекло в Пловдив. Но толкова обичала музиката и решила да работи това, което й доставя удоволствие. Така вече шеста година Тина пее по заведенията, като от три е в Свиленград. На едно от последните й участия именно Преслава дава оценка, че колежката й е напреднала много.

Хубавицата, работила и като модел на „Визаж” в Пловдив, снима първият си клип на песента „Как ме палиш” заедно с режисьора Тенчо Янчев. Парчето е авторско по текст на Лора и музика и аранжимент на композитора Пламен Станчев.

„Песента много ме грабна, защото е разкрепостена, а аз искам да съм такава – по-разкрепостена. Снимахме в парк-хотел „Романтика” в Свиленград”, обясни Тина, която е печелила месечното издание на конкурса на предаването „Люси Топфолк” по телевизия „Евроком”-Пловдив с песен на Десислава. В първото й видео участва и балета на Милко, както и нейни колежки. В момента тя има готови 6 песни и работи по издаването на своя първи албум. /erogance.eu

Още новини в Novini.elitno.com