Една от най дискутираните теми на Острова са любовниците на Димитър Бербатов. Англичаните са очаровани от красивите българки, които новата звезда на Манчестър Юнайтед е имал през годините. Той бе представен от News of the World като плейбой, който пленява момичетата. Мечтата на капитана на българския национален отбор се сбъдна, но това е само едната страна от живота на футболиста. Или поне така твърди изданието, което припомни за предизвикателната фотосесия на Бербо със Силвия Стойчева.

Освен това, таблоидът не пропусна да погледне и под завивките на нападателя, като изброи част от завоеванията му през годините. Ако някой на Острова преди време си е помислил, че нацупената физиономия е перманентно на лицето на Димитър Бербатов, очевидно не го е виждал да играе футбол на маса с красива жена. Самата Силвия пък разказа пред News of the World какво е било изживяването, след фотосесията, в което се намеква за нещо повече от чисто приятелски взаимоотношения: „Това е разбираемо. Ние бяхме млади, наполовина голи – нормално е. Също така, и двамата не бяхме обвързани. Така се случи, нищо лошо.

Той ме победи с 10:0 и трябваше да се съблека.”Топгримьорката призна, че двамата са имали интимна връзка след направената фотосесия за българското списание, се казва още в статията. Изненада е, че еротичната танцьорка Даниела Арнаут е отказала на изданието да разкаже за горещите си нощи с Бербо. При това срещу солидна сума.Според News of the World, на Бербатов съвсем не му отива да е нацупен, особено след като може да се похвали с осем невероятни приятелки.

По 900 британски лири (близо 2200 лв.) на нощ плаща Манчестър Юнайтед, за да спи Димитър Бербатов спокойно. За футболиста е нает апартамент в петзвездия хотел „Лоури“. Той е снабден с две телефонни линии и восокоскоростен интернет, за да може Бербо да се осведомява какво се случва в България и по света, пише “Стандарт”. Към екстрите са прибавени още CD плейър, интерактивна телевизия и триизмерни електронни игри. Хотелът е най-луксозният в града и е подбран според близостта си до стадион „Орл Трафорд“. Капитанът на националите се настани в лъскавия дом преди два дни, веднага след първата тренировка с Червените дяволи. Бербатов ще остане там докато намери къща, която да купи. Нападателят вече си харесал луксозното имение на бившия уелски национал Роби Савидж в Чешир. Междувременно трансферираният за 30 милиона паунда Бербо се оказа без пари на излизане от елитния манчестърски ресторант „Сан Карло“. Той бе принуден да поиска заем от колегата си Мартин Петров, с когото вечеряха заедно. Трябваха му 1,50 паунда. /vip-bg.info

Още новини в Novini.elitno.com