Честта да открие новия сезон в Escape на 12. 09 (петък) се пада на един от най-любимите на българската публика световни ди джеи – лондонският магьосник Desyn Masiello.

„Героят на бъдещето“, както го наричат легендарните Deep Dish и Danny Howells, за втора година удържа позицията си в Топ 100 на законодателя в денс индустрията DJ Mag.

Собственик на лейбълите Alternative Route, Symphonic и SexOnWax – Desyn Masiello e добре известен с уникалния си стил на смесване и саунд прегазващ всякакви стилови ограничения.

Хаус класики, дийп, тек, фънки и прогресив – сетовете ясно демонстрират афинитета на артиста да намира вдъхновение в почти всичко, което успее да докосне творческата му душа.

Чаровникът с умопомрачителна усмивка и неустоимо присъствие зад пулта често казва : „Чрез ди джейството превръщам музиката в оргазъм за слушателя.“

Това е малко странно сравнение, но право в десятката за сетовете на Desyn – в началото възбуждащи, с бавна градация, дразнещи те за повече, разтърсващо твърди и каращи те да експлодиращ на края. /actualno.com

Още новини в Novini.elitno.com